Vi i Regnskapspikene AS kan økonomi! Vi leverer alt innen regnskap, lønn, fakturering og årsoppgjør, samtidig som vi holder oss løpende oppdatert på regler og lovverk.

Vi jobber primært i Visma Business, Visma lønn og Maestro, men vi tilbyr også å jobbe i kundens system, noe som har gitt oss god kunnskap i systemer som 24SevenOffice, Visma Global, Visma Contracting for å nevne noen.

 

Teknologien forandrer seg raskt, og som et fremoverlent byrå kan vi tilby effektive og elektroniske løsninger, og det er mulighet for å skreddersy egne løsninger hvor vi tilpasser mot hver enkelt kunde.

Regnskap:

Vi tilbyr et god samarbeid hvor all bokføring skjer elektronisk, som igjen gir god fleksibilitet, effektivitet og oversikt. Mulighet for egen innlogging til Visma Rapportering hvor regnskapet til enhver tid er oppdatert.

Lønn:

Lønn er mer enn en lønnsslipp, vi tar oss av alt innen lønn; lønnsslipper, konteringsbilag, avstemninger, lovpålagte rapporter, skatt og arbeidsgiveravgift, ferie og øvrige rapporter samt oppgjørslister.

Fakturering:

Fakturer selv via eget ERP system som automatisk bokføres i systemet, eller la oss gjøre jobben for deg.

Betalingsformidling:

Vi tilbyr full bankintegrasjon med vårt system, alle kundeinnbetalinger kommer direkte inn og bokføres automatisk, og la oss ta over jobben for betaling av leverandørfakturaer via remittering. Dette gir en god flyt og tid bespart for deg som kunde.

Årsoppgjør:

Vi anbefaler alle våre kunder å sette denne jobben til en profesjonell aktør, da det er stadig endringer i regelverket. Vi utarbeider årsregnskap samt innsendelse av skattemelding og ligningspapirer for våre kunder for alle typer aksjeselskap og andre selskapsformer som NUF, ANS og ENK.

 

Regnskapspikene AS har både store og små kunder i forskjellige bransjer som har gitt oss god og bred erfaring – ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan skreddersy en god løsning for dere.

Logo.png